Telefoon: 053 - 574 55 36

Specials.

Dagelijks grote en kleine levering door heel Nederland

Om onze klanten nog sneller te kunnen bedienen, hebben wij dagelijks ons eigen wagenpark onderweg door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij bijna tot op een uur nauwkeurig aangeven hoe laat uw zending wordt afgeleverd.

Hoe strak mag het?

Elwe heeft ook de beschikking over haar eigen seal- en krimpstraat. Hiermee kunnen diverse (POS) materialen ins shrink folie verpakt worden. Presenteer uw product op een presenteerblaadje met een perfecte transportbescherming!

Your sky is our limit!

Ook extravagante opdrachten worden bij Elwe correct en vlot afgehandeld. Geniet van onze expertise voor het realiseren van uw showroom “buiten de deur”. POS materiaal dat spreekt! Ook de bijzondere oplages zijn geen probleem. Bijvoorbeeld uw kartonnen display leveren wij full colour bedrukt, vanaf 1 exemplaar!

Digitaal drukken op grootformaat!

Naast de standaardmogelijkheden voor drukwerk, biedt Elwe de mogelijkheid tot UV Flatbedprinting op groot formaat! Een raam, deur, trespa plaat maar ook uw POS materialen kunnen wij nu full colour bedrukken, al vanaf 1 stuk! Wilt u op de hoogte blijven van deze nieuwe mogelijkheden? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief middels het contactformulier en wij houden u op de hoogte van de mogelijkheden!

Back to Top